Tuesday 28 June 2022

Doprovodný program

12:PIET

Nejen závoděním živ je orientační biker a ORIENT EXPRESS je známý také tím, že neponechává kulturní stránku závodů stranou. Připravili jsme pro vás na každý večer trochu jiný program a nyní vás s ním chceme seznámit. Pojďme na to!

sobota 2.7.

Bezprostředně po vyhlášení vítězů vypukne tancovačka energické folklórně-punkové kapely 12:PIET ze Slovácka. Nenechte si ujít tento zlatý hřeb a přijďte vytřepat nohy a propláchnout hlavu. Od začátku!!! V neděli se startuje až ve 12:00, takže si to přijďte užít. Určitě zazní hity z jejich posledního CD s názvem My sme foklór!... a ty si pyča!

Mrkněte na ukázky z jejich bohaté a svérázné tvorby a hlavně dondite! Ogaři z Nivnice už sa na vás těší, tož nám neudělajte ostudu!

 

Neděle 3.7. 

Po vyhlášení beseda s ultra bikepackerem ŠTĚPÁNEM STRÁNSKÝM o nonstop závodech bez podpory.

"Bikepacking je královská disciplína cyklistiky!"

říká v podcastu "O ultra bikepackingu a životě vlčího muže" Štěpán Stránský. Štěpán má na svém kontě celou řadu úspěchů na mezinárodních nonstop bikepackingových závodech, naposledy třetí místo na ITALY DIVIDE 2022. Kromě toho organizuje v Česku bikepackingové závody WOLFman, vyvíjí speciální oblečení pro tuhle disciplínu a zpracovává také její metodiku.  

 

Pondělí 4.7.

ORIENT BIKE PARTY – k tanci, poslechu a na přání hraje DJ Alda. A uvidíme, jak se to vyvrbí...

DJ Alda

Úterý 5.7.

Akustický kytarový večírek pod taktovkou GIGANTu aneb společné zabékání u zlatavého moku. Všichni amatérští i profesionální kytaristi či jiné inštrumenty jsou vítáni. Možná budou i pivní štafety.

GIGANTky zvou na večírek

 

No comments:

Post a Comment

Thanks for comment and see you in ORIENT EXPRESS