Thursday 16 May 2024

Pokyny

V ORISu jsme zveřejnili pokyny. Vyčerpávajícím způsobem jsme na deseti stranách popsali všechny nástrahy, ale také radosti, které na vás čekají. Stačí vytisknout a zítra odpoledne vyrazit směr PLANETA VILÉMOV.  

Opět upozorňujeme na nutnost být v centru do sobotních 10:00 hod. Nejlépe však v klidu zítra večer.

Úvodní slovo

Srdečně vás vítáme po 11 letech ve Vilémově na 8. ročníku orientačního MTB závodu ORIENT EXPRESS pořádaného klubem GIGANT Orienteering. V letošním roce jsme pro vás připravili netradiční sprintové Mistrovství ČR, zapeklitý middle a v neděli opět mistrák, tentokrát v „masáku“. Zazávodíte si v překrásných terénech Zábřežské vrchoviny, nedaleko hanácké metropole Olomouc.

Vracíme se po 11 letech na stejné místo a přijetí místních bylo ještě vřelejší než v roce 2013. Potkali jsme se jako staří známí a členové TJ Sokol Vilémov nám s organizací obrovsky pomáhají, za což si zaslouží náš i váš velký dík. Obyvatelé Vilémova nám doslova otevřeli své domovy, o čemž se budete moct přesvědčit ve sprintu. 😉  

Rád bych poděkoval také místním autoritám za to, jakým způsobem se k akci postavily, a majitelům lesních pozemků, na kterých budete závodit. Jsme zde jako vítaní hosté a podle toho se, prosím, chovejme. Děkujeme.

Doufáme, že s přispěním počasí a vaší dobré nálady strávíte ve Vilémově příjemný víkend.

Bavte se. GIG It!

Za všechny GIGANTY
ředitel závodu Alda Linhart

 

 

No comments:

Post a Comment

Thanks for comment and see you in ORIENT EXPRESS