Friday 12 August 2016

Kultura za 500

Kultura aneb nejen závoděním živ je na závodech orientační biker. Možná by bylo přesnější slovo zábava, ale kultura zní mnohem honosněji a tak se ho budeme držet. Již tradičně vás nenecháme na holičkách a pokusíme se vám zpříjemnit mimozávodní čas programem, který máme rádi a vy si jej jistě zamilujete též.

Těšit se můžete na tradiční ORIENT EXPRESS Show, HOLBA & Litovel HAPPY HOUR, ORIENT BIKE Party s punkrockovou legendou ZATREST a samozřejmostí každého ročníku bude HOLBA & Litovel pivní štafeta, ve které se můžete pokusit porazit elitní závodníky pořadatelského klubu GIGANT Orienteering ;-)

ORIENT EXPRESS Show

Krásná děvčata z tanečního studia AYSUN nám opět předvedou nejlepší čísla ze svého programu. Účastníci posledních ročníků ORIENT EXPRESS vědí, že orientální show nechybělo na žádném z nich a mnohdy inspirovalo samotné závodníky k nebývalým výkonům. Fort Radíkov dodnes vzpomíná na sólistu Martina Šňupárka, který dokázal, že o-bikeři nejsou zádní suchaři ;-) Nezapomeňte pozvat děvčata po vystoupení k baru.

Sólista Martin ve své vrcholné formě

HOLBA & Litovel HAPPY HOUR

Veselé "vajíčko"
Po celou dobu se budeme v pořadatelském bufetu starat o váš pitný režim. Na čepu bude skvělý 11° Šerák z pivovaru Holba a výborný 11° Moravan z Litovle. Před závodem můžete naladit neškodným (2%) točeným rádlerem Litovel Červený pomeranč nebo Holba Brusinka s Mátou. Pro děti a řidiče chystáme točenou malinovku, kofolu a nealkoholické pivo. Připraveno je v případě potřeby 10 píp! Nezapomeneme vyhlásit HAPPY HOUR, abyste všechno mohli ochutnat za sponzorské ceny.

HOLBA & Litovel pivní štafeta

Pivní štafeta aneb "Mr. suché tričko". Tradiční soutěž orientačních bikerů, při které se ukáže, kdo umí být rychlý jinde než v lese. GIGANT Orienteering postaví opět velmi silné družstvo a vyzývá závodníky dalších klubů k tomuto společenskému klání. Podrobnosti a soutěžní podmínky se dozvíte v bulletinu 3 a na místě. 

ORIENT BIKE Party

Zatrest - CD Poslední
Požádali jsme punkrockové bardy ZATREST z Olomouce, kteří nás bavili v roce 2011 ve Fort Radíkov, aby zase přijeli mezi orientační bikery. Vzhledem k tomu, že se jim tehdejší vystoupení líbilo, neváhali ani minutu. Od té doby stihli vydat nové CD s názvem Poslední, které si můžete poslechnout celé na jejich profilu na Bandzone.

"Zatrest se hudebně nesou na původní melodický vlně ´77 punku. Nejvíc ze všech českých kapel, který se dvěma sedmičkama měly kdy co dočinění. Líbí se mi Kokešův lehce nařvanej hlas, jeho melodický kytarový nápady, podporovaný jednoduchýma bicíma a kopírující basovou linkou. Ta je pěkně slyšet a u kapely stojí vždycky za vyzdvihnutí, protože na basu se často zapomíná. Na nový desce mj. basu u třech skladeb zahrál baskytarista Styl ze spřízněný kapely The Barockers (pozn. The Barockers hráli v r. 2013 ve Vílémově)." (www.musiczone.cz)

"Hudba Zatrestu je klasický oldschoolový punk-rock ve stylu anglických kapel sedmdesátých let. Perfektně zahraný, dobře vymyšlený a šlapající jako hodinky...."

Zatrest - Olomouc city rockers

4 comments:

Thanks for comment and see you in ORIENT EXPRESS