Monday 20 June 2016

SPORTICUS.CZ hlavním partnerem MČR MTBO ve sprintu a štafetách

www.sporticus.cz
Hlavním partnerem letošního MČR MTBO ve sprintu a štafetách, které pořádáme 27. srpna ve Šternberku, je SPORTICUS.CZ. Stánku s tímto názvem pod taktovkou Mirka Kaliny jste si na závodech MTBO už jistě všimli. Nabízí sportovní výživu, SI čipy, buzoly, tejpky a sportovní ponožky.  SPORTICUS.CZ je letos partnerem celého Českého poháru MTBO, tzn., že dodává pěkné ceny pro vítěze.

Stánek Sporticus

Sporticus.cz je však hlavně e-shop zaměřující se na sportovní zboží vhodné zejména pro orientační běžce, cyklisty i lyžaře. Velmi zajímavá je nabídka GPS sportovních hodinek a navigací GARMIN, sportovní výživy ENERVIT a CHIMPANZEE, potřeb pro orientační sporty (čipy SPORTIDENT, buzoly MOSCOMPASS, lampióny, kleště, mapníky MIRY a tejpovací pásky KINEMAX).

MTBO ponožky
SPORTICUS.CZ má navíc vlastní designovou kolekci MTBO ponožek, OB podkolenek a kompresních podkolenek. Sortiment podtrhuje kvalitní italská běžecká obuv LA SPORTIVA. V zimě pak oceníte ucelený sortiment lyžařských vosků a servisních doplňků značek SWIX, TOKO, SKIGO, RODE, HOLMENKOL, VAUHTI, VOLA, START, BRIKO MAPLUS a SKIVO.
 
Ti, kdo se umístí na stupních vítězů, se tedy mají na co těšit a ti ostatní mohou udělat radost sobě i majitelům SPORTICUS.CZ nákupem ve stánku či objednávkou na jejich e-shopu. Jako aktivní účastníci závodů MTBO vám rádi se vším poradí a pomohou s výběrem.

No comments:

Post a Comment

Thanks for comment and see you in ORIENT EXPRESS