Tuesday 28 August 2012

Rezervujte si včas svůj mapník

Pro ty, kteří nemají vlastní otočný mapník, který je nedílnou součástí výbavy úspěšného o-bikera (viz. doporučené vybavení v rozpise), jsme připravili nabídku zapůjčení či koupě špičkových mapníků z dílny předních světových výrobců. Jelikož každý z nich má omezenou kapacitu půjčovací sady, doporučujeme je kontaktovat předem a to nejlépe do následujícího víkendu (1. - 2. září). Půjčovací sada totiž poputuje k nám pořadatelům právě o víkendu, kdy se nedaleko Zlína koná vrcholná akce Českého poháru MTBO - Mistrovství ČR na krátké a klasické trati. Mapníky Autopilot si můžete zapůjčit za jednotnou cenu 50,- Kč za celou akci.
Mapníky Autopilot, model PilotOne


Mapníky AUTOPILOT


V současnosti nabízí 2 základní typy mapníků – v roce 2010 nově zařazený model PilotOne a osvědčený RockyBoy. Co se týče funkčnosti, jsou si podobné – nízká hmotnost, možnost namontovat rychle na jakákoliv řídítka, pevné a stabilní připojení k Vašim řídítkům, žádné klepání a třepání za jízdy. Typ mapníku je vždy určen základnou. Zatímco PilotOne má základnu sestavenou z kvalitních duralových komponentů vyřezávaných laserem a je možno vybrat si mezi UNIverzální variantou (PilotOne UNI pro "oversize" řídítka Ø 31,8 mm (a při zakoupení redukcí) i klasický Ø 25,4 mm) nebo CLasickou variantou (PilotOne CL pro řídítka Ø 25,4 mm), RockyBoy je tvořen ohýbanou duralovou pásovinou. Ze základny mapníku pak vychází i vzhled a cena. K základně pak vyberete vhodnou desku a máte mapník dle Vaší volby.

Kontakt na Radovana Macha a podrobnosti najdete na webu http://autopilot.makeit.cz

Mapníky MIRY


Univerzální cyklistický mapník vybavený otočnou deskou podepřenou originální podpěrnou konstrukcí MIRY dokonale zamezující chvění desky i v náročném terénu. Podpěrná konstrukce je vyrobena na CNC řízených strojích z lehkých hliníkových slitin. Mapník se uchycuje na řídítka pomocí speciálních objímek, které jsou součástí mapníku. Mapníky jsou kompatibilní se všemi standardními řídítky průměru 25,4 mm nebo 31,8 mm (měřeno v těsné blízkosti představce). Průměr řidítek prosím uveďte v objednávce. Deska mapníku ve výšce 12 cm na řidítky a možnost naklonění mapníku v ose řídítek výrazně usnadňuje čtení mapy.

Kontakt na Miru Rygla a podrobnosti najdete na webu www.miry.cz

No comments:

Post a Comment

Thanks for comment and see you in ORIENT EXPRESS