Thursday 30 August 2012

Merida hlavním cyklopartnerem akce

Merida Bikes

Stejně jako vloni se i letos značka MERIDA zařadila mezi významné partnery závodu ORIENT EXPRESS Adventure. Můžete se tak těšit na dárečky od této renomované firmy, která je také generálním partnerem známého praotce těchto závodů v Česku - Bike Adventure.

V roce 2011 Merida spustila síť vlastních cykloprodejen pod názvem Cyklo Point (dříve CykloWorld). Kola a komponenty MERIDA tak můžete nyní nakoupit od kvalitních prodavačů právě v těchto kamenných prodejnách. A kdo dává přednost pohodlí domova a přesně ví, co chce, může virtuálně vyrazit do e-shopu.

MERIDA je rovněž ve světě známá jako jeden z největších mecenášů aktivit spojených s cyklistikou. Mezinárodně proslulý se v posledních letech stal její tovární tým MULTIVAN MERIDA. Značka rovněž podporuje mezinárodní cyklistické hnutí proti AIDS.

V České republice je MERIDA spjata s v současnosti nejúspěšnějším domácím MTB týmem MERIDA BIKING, podporou cyklokrosové stáje BUDVAR TEAM TÁBOR nebo České asociace extrémních sportů, stejně jako řady dalších významných sportovních akcí a závodů.

Pokud volíte značku MERIDA, můžete si být jisti, že kupujete ta nejlepší kola, která jsou momentálně na trhu k dostání. Značku, která měla svoji filozofii vždy založenou na osobním přístupu k zákazníkovi a na rozvoji podmínek, ve kterých její zákazníci mohou svá kola používat.


NINETY-NINE CARBON Team D-42 - MTB top model zn. MERIDA

No comments:

Post a Comment

Thanks for comment and see you in ORIENT EXPRESS