Tuesday 11 September 2012

Postupy nejrychlejší dvojice

Požádali jsme Jirku Zichu, aby nám zakreslil, kudy jezdili s Honzou Graubnerem. Můžete se tak podívat na to, kudy jezdila nejúspěšnější dvojice. Je jasné, že ne každý by zvládnul objet v časovém limitu totéž a tak to není zrovna ideální volba pro pomalejší dvojice. Pro představu o tom, kudy se ubíraly myšlenky jejich a myšlenky stavitele tratí je to dostačující. Komentář stavitelů se objeví pod článkem. Kliknutím do mapy se přenesete do dynamické mapy na www.cykloatlas.cz

SOBOTA -  301 minut, najeto 82 km, 396 bodů


NEDĚLE - 192 minut, najeto 51 km, 340 bodů

2 comments:

  1. největší draci jeli přesně proti koncepci stavitele. Jen ty dvě kontroly nad Valašskými Klobouky byly z mého odhadu tak na hodinu. Proto jsem je bral jako pastičku. Jo ogaři jsou rychlí a stihli pak ještě posbírat spoustu dalších kontrol. Myslel jsem, ža tam ani nikdo nepojede :-)
    Ve vizovickém údolí je 70 bodů - jen o 10 méně a dostupnějších. Čekal jsem, že budete jezdit hřeben a Vizovice. Zejména druh kačen "indičtí běžci" vás měl nalákat k řediteli závodu do Zádveřic na zahradu.

    ReplyDelete
  2. vyjádření stavitele nedělní etapy: je logické, že pro body se bude muset jet daleko a s výškovým převýšením. Proto jsou kontroly pod hřebenem ohodnoceny více, než kontroly na hřebenu. Kdo nechce moc kopce, může projet hřeben, ale za míň bodů, kdo chce body musí dolů a nahoru. Myslel jsem si, že se pojede naopak, než jely vítězné dvojice MD a hlavně MM, která kreslila postup. Kontroly 133 a 134 jsem považoval spíše za "past", z důvodu ne zrovna lehce prostupného údolí mezi nimi. Obě zmíněné dvojice to ale neodradilo ..

    ReplyDelete

Thanks for comment and see you in ORIENT EXPRESS