Thursday 11 August 2016

O vaše děti se postaráme

Smajlíci pro MW10
V žádném případě nenechávejte své děti doma! Připravili jsme pro ně různé aktivity, při kterých se mohou zabavit, zatímco jejich rodičové budou řádit v lese, případně odpočívat ve stínu slunečníků a popíjet chlazené nápoje. Na co se tedy můžete těšit?

Tratě kategorie MW10, ORIENT Bike School s dřevěnou dráhou, ORIENT Kindergarten, Big KID's Šraml Orchestra, Honbu za pokladem a v neposlední řadě také prohlídku obrněnce ICV Pandur 8x8...

Tratě kategorie MW10

Jednoduché tratě pro ty, kteří si netroufnou na kategorie M14 nebo W14. Start možný s doprovodem rodiče, který již absolvoval svoji trať. Trať bude postavena formou "smajlíků", jak jste někteří zvyklí ze závodů v pěším OB. Princip je takový, že za každou křižovatkou je po pár metrech na špatném směru umístěn zamračený smajlík a ve směrtu správném usměvavý smajlík. Děti to nutí k přemýšlení nad mapou a nejen tupému následování fáborků. Přihlašujte se do této kategorie prostřednictvím ORISu.

Smajlíci pro MW10

ORIENT Bike school

Ve spolupráci s pořadateli známého Šela maratonu nabídneme dětem k otestování dřevěnou dráhu zručnosti. CYKLO ŠKOLA nabízí zdokonalování techniky jízdy na kole na dráze, která umožní průjezd dětem předškolního i školního věku. Dráha nabízí mnoho modifikací, které se přizpůsobí prostorovým možnostem a také technickým dovednostem věkových skupin.


ORIENT Kindergarten

Během závodu můžete své ratolesti přiměřeného věku odložit zdarma do dětské školky. Součástí programu bude již tradiční a legendární Big KID's Šraml Orchestra a Honba za pokladem. Děti se zájmem o vyluzování zvuků nechť si s sebou na víkend přibalí improvizované hudební nástroje jako např. vařečky, staré hrnce, poklice apod. Se školkou nám pomůžou animátorky z Kraličáku. Zájem o dětskou školku prosíme projevte prostřednictvím příslušné doplňkové služby v ORISu.

Živý tankodrom

Auto ICV Pandur 8x8
Abychom byli v sobotu dopoledne styloví, přivezeme na Tankodrom opravdového obrněnce. Zhruba na dvě hodiny bude k dispozici obrněné auto ICV Pandur 8x8 z Excalibur Army, s jejichž laskavým svolením závod proběhne. Děti i dospěláci, kteří půjdou na start sprintu mohou vyzkoušet "Do tanku v tank". A kdo ví, třeba přesvědčíte šoféra i k ukázce jízdy...

No comments:

Post a Comment

Thanks for comment and see you in ORIENT EXPRESS