Monday 14 September 2020

STANDA & FANDA jsou připraveni!

Od pátku večer na vás čeká catering STANDA & FANDA, což jsou dva skvělí borci, které vaření prostě baví. A taky je baví to, když výsledky jejich práce chutnají hostům. A co všechno si pro vás připravili? 

K zahřátí a rychlému zahnání žaketu poslouží gulášová polévka či kulajda, trampské cigáro či domácí plněná bageta se šunkou a sýrem. K hlavnímu doplnění energie pak poslouží hovězí gulášek, špagety s masovou směsí a sýrem, těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou nebo jeho vegetariánská verze. Bezmasožrouti budou mít na výběr ještě zeleninové rizoto.  

Milovníkům grilu udělají radost specialitky: marinovaná krkovice, kuřecí stehenní steak, či klobáska. Veškeré pokrmy budou na 150 g, takže vaše žaludky budou dostatečně zaplněny. 

Sychravé ráno můžete začít kávou (presso, turek...), svařákem, grogem..... A k tomu dostanete doma pečené buchty a další sladké i slané pečivo. 

Na čepu bude pivo REBEL z nedalekého Havlíčkova Brodu, doplněný limonádou. Večírek rozjasní široký výběr destilátů a další poživatiny k pivu a vínu.

Současně bychom vás rádi požádali, abychom společně minimalizovali jednorázový odpad tím, že si necháte servírovat pivo/limo/kafe/jidlo atd. do vlastního nádobí. K dispozici budou umývárny.





No comments:

Post a Comment

Thanks for comment and see you in ORIENT EXPRESS