Thursday 19 July 2012

TransKras... s mapou Moravským Švýcarskem

Po loňském úspěšném otevíráku, je zde pro vás 2. ročník bajk-orientačního maratonu TransKras, který se letos koná první srpnový víkend 3.-5.8.2012. Centrum závodu je tentokrát umístěno do úžasného údolí Bílé vody, do kempu Baldovec.
První den vás na 6-ti hodinovce protáhneme hlavně Drahanskou vrchovinou, jejíž nejvyšší vrchol Skalky 735 m.n.m jistě navštívíte. Čekají vás nekonečné lesy, dlouhé kopce a ještě delší výhledy do kraje. Druhý den si užijete 4 hodiny bajkování v severní části Moravského krasu, dva hluboké kaňony spolehlivě zamotají hlavu při volbě postupu i těm nejlepším dvojicím.

Nehodláme podcenit ani společenskou stránku závodu. V sobotu po vyhlášení vítězů vás čeká promítání fotek, postupů a pro toho, komu zbudou síly, bude připraven noční sranda závod tentokráte, ale po svých. Možností je spousta, určitě se něco dalšího vymyslí, v kempu Baldovec se např. nachází jedno z největších lanových center.

Už se nám to blíží! Prožijte skvělý víkend na závodech v Moravském krasu. Rezervujte si v kalendáři první srpnový víkend.

A jak vypadaly mapy minulého ročníku zjistíte zde.

Těšíme se na vás v Baldovci. Pořadatelé SBK
www.transkras.cz

No comments:

Post a Comment

Thanks for comment and see you in ORIENT EXPRESS