Thursday 14 June 2018

Partneři závodu


Bez dobrých duší by to nešlo. To ví každý, kdo někdy něco pořádal. Proto bychom rádi poděkovali těm, diky nimž můžeme pro vás uspořádat Holba & Litovel ORIENT EXPRESS 2018 právě tam, kde bude a s takovými službami a cenami pro vítěze, jaké máme připraveny.


Předně se jedná o titulární sponzory pivovary HOLBA a LITOVEL Tyto dva nejvýznamnější pivovary severní Moravy asi netřeba představovat, jejich skvělá piva znáte ze závodu ORIENT EXPRESS už od r. 2011. Mapy se jmény Ryzí z hor a Klasicky vařená ze Sv. Kopečku se určitě zapsaly některým bikerům a bikerkám hodně hluboko. Nenechte si ujít ochutnávku jejich speciálů, kterou pro vás máme nachystánu.

Dále hlavního sponzora Mistrovství ČR v MTBO - HAVEN. Dlouhodobý partner Českého svazu orientačních sportů osobně přijede a můžete si v jeho stánku nakoupit potřebné vybavení na kolo.

Se stánkem přijede také další tradiční partner ČSOS a MTBO - Sporticus. Internetový obchod se sportovním zbožím vznikl v návaznosti na úspěšná e-shop VOSKY.KAMZASNEHEM.CZ - založený v roce 2010. Zprvu se jednalo opravdu pouze o prodej lyžařských vosků a servisních doplňků spojených s mazáním lyží. Postupně se nabídka produktů rozšiřovala a původní název obchodu již nepokrýval celou škálu prodávaného zboží

Těmto hlavním partnerům pak zdatně sekundují další naši partneři, kteří přispěli do koše věcných cen pro nejlepší o-bikery následujícího víkendu: RIHO, Ortlieb, Cykloknihy, SHOCart.

Další ceny věnovala specializovaná prodejní síť La Formaggeria Gran Moravia z litovelské sýrárny Brazzale Moravia a.s. Nejlepší eliťáci se mohou těšit na pořádný kusanec jejich parmazánu a nějaké menší odřezky zbudou i na ostatní vyhlášené.

Mediálně nás podpořily servery CykloServer.cz, Outfanatic.com, MTBO.cz.

Nejvzácnějším naším partnerem je pak společnost MP Lesy, která spravuje lesy, ve kterých budete závodit a bez jejichž pochopení bychom mohli tak hrát kuličky.

K tomu všemu na nás byli hodní také zastupitelé obcí Suchý a Velenov, které vás přivítají svojí až letní a rekreační atmosférou.

No comments:

Post a Comment

Thanks for comment and see you in ORIENT EXPRESS