Wednesday 24 August 2016

Sportovní vybavení za hubičku

Sporticus.cz
Celý víkend budete mít skvělou možnost doplnit si sportovní výbavu za skvělé ceny. Naši partneři si připravili lákavé nabídky, nezapomeňte proto patřičně navýšit před víkendem svoji hotovost. Bankomat v kempu mít nebudeme :-(

V centru naleznete tradiční stánky, na které jste ze závodů Českého poháru MTBO, Sporticus (hlavní partner sobotního Mistrovství ČR) a ForRide.cz. Kromě toho můžete využít půjčovnu mapníků Autopilot a se svým stánkem přijede také značka One Way.


Sporticus.cz

Hlavním partnerem letošního MČR MTBO ve sprintu a štafetách, které pořádáme v sobotu v Domašově u Šternberka, je SPORTICUS.CZ. Stánku s tímto názvem pod taktovkou Mirka Kaliny jste si na závodech MTBO už jistě všimli. Nabízí sportovní výživu, SI čipy, buzoly, tejpky a sportovní ponožky.  SPORTICUS.CZ je letos partnerem celého Českého poháru MTBO, tzn., že dodává pěkné ceny pro vítěze. 

Více o stánku SPORTICUS.CZ najdete v článku "SPORTICUS.CZ hlavním partnerem MČR MTBO ve sprintu a štafetách."

ForRide.cz 

Na závodech bude stánek ForRide.cz, kde se kromě nabídky zboží Force a náhradních dílů na vaše mašiny můžete těšit na výprodej oblečení Focus, Haibike a Castelli s 50% slevou!! Hlavní protagonista stánku a český reprezentant v MTBO, Jirka Hradil alias Chláďa, už se na vás těší!


Stánek ForRide.cz

One Way

Ve stánku One Way se můžete těšit  na cyklistickou i běžeckou kolekci této progresivní Finské značky a rozšířit si tak váš šatník o nové kousky za velmi příznivé akční ceny. Prodavačem ve stánku One Way nebude ve Šternberku nikdo jiný než bývalý úspěšný reprezentant v MTBO, Lubomír Tomeček alias Tomíno.


One Way


No comments:

Post a Comment

Thanks for comment and see you in ORIENT EXPRESS