Monday 2 September 2013

Mediální svět

Bez médií by to dnes nešlo. Jsme rádi, že nás podporují a přinášejí svým čtenářům již třetím rokem informace o závodě ORIENT EXPRESS. Kromě toho, že vyšly v renomovaných časopisech zajímavé články Žena, co umí číst v mapách (Cykloturistika 5/2013) a ORIENT EXPRESS (BIKE 2/2013) nám vydavatelé časopisů VELO, Cykloturistika a BIKE věnovali dostatečné množství ukázkových čísel zdarma. Budete si je tak moci na místě přečíst a nebo si je vzít domů pro dlouhé zimní večery.

Navíc můžete vyhrát zajímavé ceny z shopu VELO design nebo roční předplatné časopisu BIKE, který se na českém trhu teprve zabydluje.

VELO

Nejprodávanější a nejprestižnější domácí cyklistický časopis, magazín o životě na kole a s kolem, odborný měsíčník pro cyklistické nadšence pokrývající vše o kolech a cyklistech. Najdete v něm mimo jiné rubriky technika, testy, přehledy, sport, trénink, zdraví, reportáže, trasy, cestování, tipy a rady. Našlapaný internetový magazín najdete na adrese www.iVelo.cz
 

Cykloturistika

Časopis pro cesty na kole, reportáže, cestopisy, rozhovory, produktové přehledy, testy kol, zdravotní osvěta, výletní cíle, tipy na trasy a okruhy v Čechách i zahraničí, pro rodiče i děti. Každoročně vychází na jaře i speciál Dovolená na kole - tipy na dovolenou, nabídky cestovních kanceláří, zajímavé destinace, rady na cestu, jarní a předsezónní prodej. Cyklocestovatelský portál najdete na www.cykloturistika.cz

BIKE

BIKE svým čtenářům nabízí exkluzivní srovnávací testy podpořené laboratorními zkouškami, unikátní cestopisy ze všech koutů světa, novinky, špičkové fotografie a další materiály přesahující hranice České republiky. BIKE je ale v první řadě určen českým cyklistům, tudíž obsah tvoří neméně kvalitní, zajímavé a aktuální články z domácího prostředí. Facebookovou stránku časopisu najdete zde.

No comments:

Post a Comment

Thanks for comment and see you in ORIENT EXPRESS