Tuesday 3 September 2013

Horečka sobotní ORIENT BIKE Party

Protože nejezdíme na bajky jen vyhrávat a polykat kilometry, připravili jsme pro vás bohatý kulturní program na sobotní podvečer a večer pod názvem ORIENT BIKE Party.

Co vás čeká a nemine? Bude toho víc, a proto se nezapomeňte vrátit už na začátek celého kolotoče. Kolem 17. hodiny by už měli být z lesa i poslední opozdilci z řad dobrodruhů, a tak nic nebude bránit tomu, aby celý slavnostní program začal v 17:30h vyhlášením HOLBA & Litovel HAPPY HOUR. A pak už to půjde pěkně za sebou dle následujícího rozpisu.

HOLBA & Litovel HAPPY HOUR (17:30-18:30h)

Ochutnejte severomoravské pivní lahůdky, aneb všechny pípy točí celou jednu hodinu za 10,- Kč. K ochutnání bude Hanušovická jedenáctka Šerák, Litovelská jedenáctka Moravan a pro milovníky nižších alkoprocent rádler Holba Brusinka s mátou.

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZŮ (18:30h)

Zatleskejme nejrychlejším dobrodruhům a novopečeným mistrům České republiky v MTBO na zkrácené trati. Na všechny vyhlášené čekají hodnotné věcné ceny věnované našimi partnery.

ORIENT EXPRESS Show (20:00h, 21:30h)

Kulturní část otevřou svým vystoupením rozkošné tanečnice z orientálního studia AYSUN. Připravte se na podmanivé rytmy a rozvlněné boky spoře oděných břišních tanečnic a nechejte se vtáhnout do pravé atmosféry Orientu. Možná se dočkáte i očekávaného sólisty....

THE BAROCKERS (20:15h)

Aby to bajkerkám nebylo líto, přijdou po krásných ženách také krásní muži. Koncert progresivní olomoucké kapely The Barockers. Spektakulární hudební těleso The Barockers vzniklo v perném létě roku 2007 jako kratochvíle prostoduchých chlapců z Hané, které již nebavilo balit holky na otřepané fráze v podnapilém stavu, a pod vlivem líbezných melodií punku 77 se rozhodli k této problematice přistoupit aktivně. Na jaře 2013 vydávají debutové album WHO WILL WATCH THE WATCHMEN. 


ORIENT AFTERPARTY (22:00h)

Po druhém vstupu děvčat z AYSUN zahraje k tanci a na přání DJ AldoMoro. Nestyďte se za svá přání, a pokud budou jen trochu realizovatelná, budou vám vyplněna. Takový večer splněných přání ...

LITOVEL PIVNÍ ŠTAFETA (cca 23:00h)

Pořadatelský team GIGANT Orienteering postaví elitní pivní pětku, kterou se můžete pokusit porazit za startovné pouhých 50,- Kč/štafeta (v ceně soutěžní nápoje). Komu se to podaří, získává zpět své startovné a naši hlubokou poklonu. Přihlášky teamů během soboty u speakera. Genderové složení teamů je libovolné, ženy pijí malé pivo, tzn. klidně může nastoupit pět žíznivých bajkerek, které všechny pijí malé pivo. V případě pochybností kontroluje pohlaví ředitel závodu. Další podrobnosti během dne hlasatelskou službou.

A to už snad bude stačit ...

No comments:

Post a Comment

Thanks for comment and see you in ORIENT EXPRESS