Friday 31 August 2012

Kdo se o vás postará?

Postarají se o vás usměvaví pořadatelé a pořadatelky z teamu GIGANT Orienteering, kteří brázdí orientační vody již hezkých pár let. Zpočátku to bylo jen po svých, ale s přibývajícím věkem a zvyšujícím se počtem odrovnaných kloubů a zejména s příchodem horských kol jsme se vrhli také na MTBO, tedy orienťák na kole. V oblasti pořadatelské máme také bohaté zkušenosti (viz. Historie) a tak určitě nedojde k žádnému kolapsu. A pokud něco zaskřípe, rychle to vyčistíme a promažeme.

Jak poznat pořadatele

Abychom byli lépe k poznání, ušila nám ryze česká textilní manufaktura beManiax ze severních Čech slušivá trička s decentním nekřiklavým potiskem. Co je důležité, tato trička nebyla ušita v Číně, ale v JiČíně! A kdo ví, možná zůstane nějaké i pro vás ;-)

Kromě triček a jiných slušivých hadříků šijou v Jičíně také teamové cyklodresy a další doplňky v prvotřídní kvalitě. Jak poznamenala jedna naše členka: "Gatě mi sednou, jako hrnec na prdel!" Až budete na podzim řešit nějaký ten teamový obleček na další sezónu, vřele doporučujeme!

Za poměrně zdařilý považujeme také design jejich vlastní edice pod názvem LUIGI COCOTTI. No řekněte, nebyli byste středem pozornosti v takovém retro stylu?


No comments:

Post a Comment

Thanks for comment and see you in ORIENT EXPRESS